Bilkameraet er et nyttig redskap for å dokumentere hva som foregår i de nærmeste omgivelsene rundt bilen. Hundebur er nyttig på en annen måte, spesielt hvis du har en hund. Men har du tenkt på at et hundebur med er det perfekte dekke dersom du har tenkt å bli spion?

Det er mange fordeler med et bilkamera. Normalt er det den beste dokumentasjonen for å avgjøre skyldspørsmål ved ulykker eller påkjørsler. Det kan også filme menneskelige bevegelser der den står parkert. 

Monter det på hundeburet

Hundeburet kan være et fint sted å montere et slikt kamera. Vi sier ikke at du skal kjøpe et hundebur bare for å ha noe å sette kameraet på, men har du først en hund så er det praktisk. Med et slikt bur kan hunden følge med på lange og korte turer i stedet for å vansmekte hjemme. Og det er sikkert hyggelig for deg også med litt selskap.

En hund i bilen vil samtidig avskrekke tyvene mens du er inne og handler. Den er like effektiv som de mest moderne bilalarmen som er å få kjøpt i dag. 

Det gode dekket

Intet er mer tilforlatelig enn en bil som står parkert med et hundebur. Det er liksom man har en grunn for å være der, en aktivitet som skal utføres. Kanskje er man hos dyrlegen, eller leker i en park like ved.

Så hvis du vil leke spion, kan du bare sette fra deg bilen og gå tur med hunden men kameraet går. Lurer du på om kona har en elsker, parkerer du den i innkjørselen slik at du kan se hvem som kommer og går. Bruker postmannen litt for lang tid på å levere posten? Sett bilen eller kameraet i en litt annen vinkel neste gang.

Kanskje mistenker du at naboen spionerer for en fremmed makt? Det er greit å få slikt avklart. Sett bilen og kameraet slik at du får med deg alt som skjer rundt huset og hvilke lysskye personer som går inn og ut. Tapen kan du sende anonymt til PST. De er interesserte i alt.

Eller til helt normalt bruk

Når du er lei av å leke spion, har du fortsatt et par gode bruksgjenstander; hundeburet og bilkameraet. Utover å være en trygghet i forsikringssaker, kan du filme landskapet mens du kjører. Det kan bli gode reiseminner. Det er kameraer med ulike nivåer av kvalitet å få kjøpt.

Skriv et svar